Drukwerk (Digitaal) in Lommel
     
toon rubrieken...
toon regio's...
toon plaatsen...


Bedrijven per regio:

Antwerpen (92)
Brussel (63)
Henegouwen (39)
Limburg (39)
Luik (47)
Luxemburg (9)
Namen (21)
Oost-Vlaanderen (83)
Vlaams-Brabant (45)
Waals-Brabant (26)
West-Vlaanderen (56)


 

Drukwerk (Digitaal) in Lommel (regio Limburg)Drukkerij Bosmans NV
Louis Pasteurstraat 1
3920 Lommel

T: 011 - 632282
F: 011 - 632274

E: info@drukkerijbosmans.be
W: http://www.drukkerijbosmans.be/

Kerstkaarten bestellen, Emmersstraat 38, 3920 LommelKerstkaarten bestellen
Emmersstraat 38
3920 Lommel

T: 011 - 667974

E: info@kerstkaarten-bestellen.be
W: http://www.kerstkaarten-bestellen.be/

Nieuw: Kerstkaarten "Warja's Warme Winter Wensen"!
Speciaal geÔntroduceerd voor de komende feestperiode: kerstkaarten en nieuwjaarskaarten. Met de nieuwe collectie eindejaarskaarten heb ik geprobeerd zo divers mogelijk te ontwerpen: voor elk wat wils in allerlei stijlen. Van modern tot klassiek, en van standaard tot trendy. In onze collectie komen de laatste trends op kaartengebied helemaal terug: waterverf, schoolborden, minimalistische kerstkaarten en kaarten met een kerstlogo. Maar ook oude vertrouwde onderwerpen: kransen, hulst en kerstballen.

Alle winterwensen zijn verkrijgbaar in vier varianten: enkel vierkant, dubbel vierkant, dubbel staand en dubbel liggend formaat. Maar als je liever een enkele staande of liggende kaart wilt, stuur me dan gewoon een mailtje en dan maak ik die voor je!

Voor wie?
Voor iedereen! Bedrijven sturen vaak kerst- of nieuwjaarskaarten naar hun relaties, maar ook mensen zoals jij en ik. Verschil is dat die bedrijven meestal hun kaartjes bij een drukkerij of online bestellen, en jij en ik onze kaarten kopen bij de boekhandel of supermarkt. Maar waarom niet ook een keertje online bestellen?

Hoe?
Je kunt voor 1 euro een proefkaart bestellen en kijken of alles naar wens is. Bij deze proefkaart krijg je dan ook gratis een setje met papiersoorten, en een setje met envelopkleurtes thuisgestuurd, zodat je op je gemak kunt beslissen wat de mooiste keuze is bij de kaart die je het meest aanspreekt. Hartstikke handig! (Maar het hoeft natuurlijk niet!)

Wat zet je er op of in?
Op een kerstkaart of nieuwjaarskaart zet je natuurlijk altijd je naam, de afzender. Je kunt er voor kiezen om die meteen mee te laten drukken (bijvoorbeeld als je er heel erg veel nodig hebt). Maar het persoonlijkst is natuurlijk om je naam er zelf, met een pen, later op te schrijven. Op de voorbeeldkaarten staan natuurlijk al allerlei namen, maar die kun je gewoon weghalen, dat is alleen maar om te laten zien hoe de kaart eruit ziet als hij 'af' is. Het zelfde geldt voor je wens. Soms staat hij al op de voorkant van de kaart zelf, soms kun je binnenin nog een extra groet toevoegen.

In sommige kaarten staat als voorbeeld ook een mooi of lief kerstgedichtje, dat is weer eens wat anders als allen maar 'groetjes van'.

Ook leuk, als je dan toch de mogelijk hebt: een foto van jou, je gezin, de hond, een fantastisch mooi sneeuwlandschap, een vakantiefoto met betere temperaturen of het voltallige personeel toevoegen: koud kunstje via de editor! Alles kan eigenlijk!

Bedrijven kunnen gemakkelijk hun logo uploaden via de editor. (Of even aan mij mailen, dan zet ik het er in!) Daarnaast kun je kiezen om er wel of juist geen namen van het personeel, al dan niet met een pen, bij te zetten. En het adres van je bedrijf kan er natuurlijk ook bij.

TIP!
Vanwege de uitstraling van het papier in combinatie met de donkere dagen van het jaar, is het supermooi om de kerstkaarten af te laten drukken op parelmoerpapier!

Vragen?
Mocht je nog vragen hebben over de kerstkaartjes, bijvoorbeeld over het uploaden van je logo of foto via de editor of als je liever een ander fomaat kaartje wilt, aarzel dan niet om me een mailtje te sturen! Ik beantwoord je vragen graag! info@kerstkaarten-bestellen.be

Warjaís Warme WinterWensen is een idee van en wordt gehost door trouwkaarten-bestellen.be, maar is ook rechtstreeks te bereiken via kerstkaarten-bestellen.be en warja.nl!
Vintage Trouwkaarten, Emmersstraat 38, 3920 LommelVintage Trouwkaarten
Emmersstraat 38
3920 Lommel

T: 011 - 667974

E: info@trouwkaarten-bestellen.nl
W: http://www.trouwkaarten-bestellen.nl/trouwkaarten/vintage-trouwkaarten

Facebook Google+
Op zoek naar vintage trouwkaarten? Kijk dan snel op onze website voor een ruim aanbod van vintage trouwkaarten. Pas zelf het ontwerp aan of laat dit door ons doen. Benieuwd naar het resultaat en de kwaliteit van de trouwkaart? Bestel dan een proefdruk voor slechts 1 Euro.

Nieuw: Save the datekaarten
 

Deel deze pagina via:

Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Google+ Deel deze pagina op Twitter

Relevante website(s):

linkruil met uw website?